blank

29 TemmuZ 2025 Salı  –  Milliyet  –  Alice

Yine Dilan Çıtak, yine olay… İbrahim Tatlıses’in şarkıcı kızı Dilan Çıtak, geçen yıl eylül ayında Bodrum seferini yapan THY’nin uçağında kedisini pusetine koyması için uyaran hostesle kavga edip karakolluk olmuştu.

Yolcuların çektiği videoda şarkıcının kabin memuruna saldırması ve söyledikleri günlerce konuşulmuştu. Bu nedenle de Dilan Çıtak, THY tarafından kara listeye alınmıştı.

Geçen yıl hostesle kavga eden Dilan Çıtak’ın bu kez hedefinde polisler vardı. Bodrum’da kullandığı pickup ile emniyet şeridinden giden Dilan Çıtak’ı polis durdurmak istedi, ancak şarkıcı, “Dur” ihtarına uymayıp kaçmaya çalışırken polisin üzerine aracını sürdü.

Polis önce havaya iki el ateş etti, sonra silahını Dilan Çıtak’a doğrultup araçtan inmesini istedi.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Bir süre sonra araçtan inip başka bir otomobile binen Dilan Çıtak, sonra tekrar kendi kamyonetine binip kendisini araca kilitledi.

blankKadının düşmanı kadın

Kendisini görüntüleyenler arasında bir kadın olduğunu görünce kendi cep telefonunu çıkarıp, “Ben de seni çekiyorum. Kadının düşmanı yine kadın” diyerek kayda başladı. Polis o çekimi yapanın meraklı bir vatandaş değil, basın mensubu olduğunu açıkladı.

Dilan Çıtak, sosyal medyasından yaptığı yayında ağlayarak şunları söyledi:

“Zorbalık bu… Arabamla tertemiz gidiyorum ya. Ne gelmiş olabilir benim başıma? Trafik polisi çıkardı, silah sıktı havaya ya. Herkes şimdi paylaşacak bu videoyu. Hoş değil… İneceğim arabadan dedikçe insanlar kameraya çekti beni. Kocam şu anda Emniyet Müdürü’ne kadar ulaştı. Trafik polisinin duran bir araca silah çekmesini her yerde paylaşacağım. Ben Dilan Çıtak. İbrahim Tatlıses’in kızıyım, ünlüyüm diye bilerek yaptı bunu.”

Dilan Çıtak, daha sonra polis eşliğinde karakola götürüldü.

Video onu yalanladı

Şarkıcı, karakoldan çıktıktan sonra da şunları söylediği bir video yayınlandı:

“Polis ‘kimliğini ver’ dedi, verdim. Kimlikteki soyadımı gördükten sonra ‘kenara çek’ dedi. Bu ne şimdi, iyi niyet mi? Ben normal Ayşe, Fatma olsam yapacak mıydı bunu? Hem de silahını çıkararak yaptı.”

Ancak olayın başlangıcına yani “Dur” ihtarına uymayıp otomobilini polisin üzerine sürdüğüne dair ortaya çıkan video Dilan Çıtak’ın yalanını çürüttü.

Olaya dair tüm videoları izlemiş biri olarak diyeceğim o ki Dilan Çıtak, polisin “Kenara çek” talimatını dinleseydi bunların hiçbiri olmayacaktı.

Ancak şarkıcı öyle yapmayıp adeta yoktan yere olay çıkardı!

Bir sürücü polisten niye kaçar ve üzerine otomobilini sürer?

O sürücünün ya öfke kontrolü yoktur ve yüksek egosu onu esir almıştır, polisin görmesini istemeyeceği bir şeyi vardır ya da geçen yılki gibi gündem olmak istemiştir.

Sebebi ne olursa olsun sonuç olarak, X’in Türkiye Gündemi’ne girdi, ama herkesin tepki gösterdiği bir ünlü olarak. Tıpkı geçen yılki gibi…

GÜNÜN SÖZÜ

“Herkes doğru insanı bulmak ister yanılmamak için. Oysa kimse uğraşmaz doğru insan olmak için.” (Sigmund Freud)

blank