30 HAZİRAN 2019 PAZAR  –  MİLLİYET CADDE  –  ALİCE

Gülben Ergen’in eski eşi Erhan Çelik hakkında açtığı davalardan ikisi, sonuçlandı. Tarafların birbirleri hakkında başka davalar da var, onlar henüz sonuçlanmadı.
Ergen’in, çocuklarının banyoda çekilmiş çıplak fotoğraflarını paylaştığı için Çelik’e açtığı dava İstanbul Anadolu 48. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü.
26 Mayıs 2019’da Çelik’e, “Kişilerin özel hayatına ilişkin görüntüleri hukuka aykırı olarak ifşa etmek” suçundan iki yıl hapis cezası veren mahkeme, iyi hal indirimi yapıp, cezayı 1 yıl 8 aya indirip, hükmün geri bırakılmasına 5 yıl denetime tabi tutulmasına hükmetti.
Ergen’in otoparktaki otomobilini çizdiği için açtığı davaya bakan İstanbul
54. Asliye Ceza Mahkemesi, sekizinci celsede kararını verdi. Mahkeme, ‘mala zarar vermek’ suçundan Çelik’e 60 bin TL adli para, ‘gece vakti konut dokunulmazlığını ihlal’den ise 2 yıl ceza verdi ve hükmün açıklanmasını geri bıraktı.
Ergen’in farklı suçlardan açtığı iki farklı davaya bakan mahkemelerin Çelik’e verdikleri cezalar aynı. İki mahkeme de verdikleri 1 yıl 8 ay hapis cezasını erteledi. Ergen’in avukatı Altın Mimir, Çelik’in aldığı iki cezanın birleştirilmesi için ‘İçtima davası’ açacaklarını ve 54. Asliye Ceza Mahkemesi’nin verdiği 1 yıl 8 ay cezayla ilgili hükmünün açıklanmasını geri bırakma kararına da itiraz edeceklerini söyledi.
İki yerel mahkemenin verdiği cezaları temyiz onar ve üst mahkemeden ‘cezaların birleştirilmesi’ kararı çıkarsa, Çelik’in hapse girmesi söz konusu…

CEZALAR TOPLANIRSA HAPİS Mİ VAR UFUKTA

HAZİRANDA EVLENEN VE BOŞANAN ÜNLÜLER

Her yaz, evliler kervanına birçok ünlü katılır. Haziran 2019’da da öyle oldu. Oyuncu Seda Güven, iş insanı Ali Güzel’le evlendi. Oyuncu Müge Boz’la Caner Erdeniz, Barselona’da dünyaevine girdi. Oyuncu Kayra Şenocak, sevgilisi Ayşe Karadavut’la Ankara’da hayatını birleştirdi. Birbirleri hakkında açtıkları davalar uzayınca, birkaç ay önce İbrahim Kutluay’la anlaşmalı boşanan Demet Şener, bu kez Cenk Küpeli’yle izdivaç yaptı.
Bu ay kendisinden 27 yaş küçük Murat Akıncı’yla nikah masasına oturan şarkıcı Zerrin Özer ise adeta bir rekora imza attı. Şarkıcı, nikahtan
36 saat sonra Akıncı’dan boşanmak için mahkemeye başvurdu.
15 ay önce evlenen ve bir çocukları olan Özcan Deniz’le Feyza Aktan ise tek celsede boşandı. Üç yıl önce oynadıkları ‘Ulan İstanbul’ dizisinde tanışan ve nikah masasına oturan Ezgi Eyüboğlu-Kaan Yıldırım çifti de, haziran ayında boşanan ünlüler kervanına katıldı. Haziranı dört nikah ve üç boşanmayla kapatan ünlülerin bakalım kaçının yaz bitmeden medeni hallerinde değişiklik olacak?

ŞANAL ASKERE, ‘PİLOT’ HAPSE

‘Kimse Bilmez’ ve ‘Sen Anlat Karadeniz’in iki başrol oyuncusu, aynı celp döneminde ‘bedelli askerlik’ görevini yerine getirmek için kışlalarına teslim oldu.
Ulaş Tuna Astepe’nin vatani görevini yapacağı 21 gün, dizisi ‘sezon finali’ yaptığı için ‘Sen Anlat Karadeniz’in senaristlerine iş düşmedi.
Burak Serdar Şanal, ‘bedelli askerlik’ için başvurduğunda dizi çekmiyordu. O nedenle genç oyuncu, celp döneminin Haziran 2019’a denk gelmesini sorun etmedi. Ancak evdeki hesap, çarşıya uymadı. Şanal’ın yeni dizisiyle askerlik dönemi çakışınca ‘Kimse Bilmez’in senaristleri, ona şöyle bir formül buldu. Senaristler, Şanal askerden gelene kadar dizide canlandırdığı pilotu hapse attı! Bedelli askerlik görevini Denizli’de komando olarak yapacak Şanal, terhis olana kadar, onun oynadığı pilot hapis yatacak.

GÜNÜN SÖZÜ
“İnsanı ateş değil, kendi gafleti yakar. Herkeste kusur görür, kendisine kör bakar. Neye, nasıl bakarsan, o da sana öyle bakar.” (Hz. Mevlana)