MİLLİYET – 19 ARALIK 2016 PAZARTESİ  – ALİCE

‘Bu topraklar çok hain gördü. Türk milleti hepsini de tarihe gömdü…’

BENGÜ
BENGÜ

Son zamanlarda her terör eyleminden sonra sosyal medyada en çok paylaşılan sözlerden biri bu…

 20’nci yüzyıl başında türlü oyunlarla zayıflattıkları Osmanlı’nın topraklarını işgal ederek Türkleri tarihten sileceğini sananların 30 yılı aşkın süredir tam destek verdiği terör örgütü, Türkiye’den bir karış toprak alabildi mi?

Türk askeriyle cephede başa çıkamayan PKK, taktik değiştirdi.

HANDE FIRAT
HANDE FIRAT

Şehirlerde yaptıkları terör eylemlerinin tek amacı var, iç savaş çıkarıp Türkiye’ye bölmek…

Bunu da başaramayacaklar.

“Şehitler ölmez, vatan bölünmez”in bir slogandan ibaret olmadığını, eninde sonunda görecekler…

Çünkü…

ŞEBNEM BURSALI
ŞEBNEM BURSALI

20 yaşlarında genç bir gelin elinken sabah ezanının ardından camiden yapılan, “Moskof askeri Aziziye Tabyası’nı ele geçerdi” anonsunu duyar duymaz üç aylık bebeğini veren Allah’a emanet edip vatan savunmasında yerini alan Erzurumlu Nene Hatun, yaptığı ateşli konuşmalarla İstanbul’u işgal eden düşmana karşı Türkleri harekete geçiren Halide Edip Adıvar’ların torunlarının “Milli seferberlik” ilan edildiğinde aynısını yapacağına inancım tam…

Çünkü...

NAZLI ÇELİK
NAZLI ÇELİK

“TBMM’de grubu olan partilerin İstanbul’daki terör eylemini kınama bildirisine HDP’liler niye imzalamadı?” diye TV ekranından haykıran Hande Fırat‘lar, ayyıldızlı kolyesini takıp çıktığı Star TV’den ülkesini, polisini savunan duygusal bir konuşma yapan Nazlı Çelik’ler, vatan hainlerini teşhir etmekten çekinmeyen Şebnem Bursalı’lar, “Şerefsizler… Pislikler… Allah belanızı versin… Avaz avaz kötü bağırıyorum, evet… Bela okuyorum size… Geberin” diye tweet atan Bengü’ler olduğu sürece, akıttıkları kanda boğulacaktır PKK’lı hainler…

NEW YORK POLİSİ VE İÇİMİZDEKİ HAİNLER

new-york-polisi

New York’un meşhur Times Meydanı’nda İstanbul Dolmabahçe’deki terör saldırısında şehit düşen polislerimiz için bir bir anma töreni düzenlendi. Törene New York Polis Teşkilatı’nda görev yapan polisler de katılıp dayanışma mesajı verdi. Aynı gün içimizdeki hainler bu kez Kayseri’de çarşı iznine çıkan komandoların içinde bulunduğu halk otobüsüne bombalı araçla saldırı gerçekleştirdi. İstanbul’daki 44 terör şehidinin acısı dinmeden 19 – 20 yaşlarındaki 14 vatan evladının ocağına ateş düşürdü hainler…

Türk askeriyle dağlarda savaşamayınca kurdukları kalleşçe tuzaklarla savunmasız insanların yaşam haklarını elinden alanlar kimler?

Türkiye Cumhuriyeti nüfusuna kayıtlı hainler…

“Canlı bomba”larla da sınırlı değil bu hainler…

Türkiye’yi yasa boğan Kayseri’deki terör eyleminden sonra Facebok hesabından, olay anına ait fotoğraflara, “Kayseri’ye bahar gelmiş, komandolar sıcak havanın keyfini çıkarıyor:)))” diye yazıp paylaşabilen “hainler” de var bu topraklarda yaşayan… Söyler misiniz Allah aşkına?

Polisin gözaltına aldığı Davut G. adlı bu kansızın, “canlı bomba”lardan ne farkı var?

Dini, dili, ırkı farklı Amerikalı polisler, New York’ta gerçekleştirilen İstanbul’daki teröre lanet gösterisine katılıp, Türk meslektaşları için dayanışma sergilerken “hainler”in içimizde cirit atması, terör kadar acı.

GÜNÜN SÖZÜ

Şahsınıza kötülük eden bir düşmanı affedin, lakin vatanınıza ve milletinize kötülük eden bir kimseyi, asla affetmeyin. (Hz. Ali)