7 MAYIS 2019 PAZARTESİ  –  MİLLİYET  –  ALİCE

Yoğun geçen dizi çekimlerinden kıyafet alışverişine yeterli zaman ayıramayan Hilal Altınbilek, sorunu ortadan kaldıracak ilginç bir formül  buldu.

‘Bir Zamanlar Çukurova’nın başrol oyuncusu, Cosmopolitan’a verdiği söyleşide, “Bu yaz alışveriş listenizde neler var?” sorusunu yanıtlarken yaşadığı soruna bulduğu çözümü şöyle anlattı:

“Çekimlerden kıyafet alışverişine zaman ayıramadığım için önümüzdeki yılın gardırobunu hazırlamayı düşünüyorum. Paris’te bir modaeviyle anlaştım. Bir hafta gideceğim. Balmumundan beden ölçülerimi çıkarıyorlar. Kalıbımı bırakmış olacağım. Yoğun set programı ve İstanbul dışında olmam nedeniyle yıl içerisinde benim için zor olan bu durumu ortadan kaldırmış olacağım.”

Altınbilek’in yaşadığı soruna pratik ve parlak çözüm getiren bu planı hayata geçince dizisinin seti Adana’da, modacısı ve modaevi Paris’te olacak… İlginç bir kombin!

HAZAL KAYA, DOĞRUSUNU YAPTI 

Hazal Kaya, eşi Ali Atay’ın oynadığı ‘Nuh Tepesi’ filmiyle Tribeca Film Festivali’nde ‘En İyi Erkek Oyuncu’ seçilmesini sosyal medyada kutladı. Bir takipçi, “Canım şu kocanın kariyerine gösterdiğin ilgiyi biraz da kendi kariyerine göstersen nasıl olur? Haddim değil ama ben yine de söylemiş olayım”  diye     yazınca Kaya, ona şu     yanıtı verdi:
“Uluslararası çok önemli bir ödül aldı ve bu ödülü alan ilk Türk. Eşim olmasa da paylaşırdım çünkü kim olduğundan bağımsız gurur duyuyorum başarısıyla. Siz de sevdiklerinizi destekleyin, hiçbir şey kaybetmezsiniz. Evet, haddiniz değil ayrıca.”
Ünlülerin çoğu, “Böylelerine kayıtsız kalıp, yok saymak en iyi cevap” derken Kaya, hadsizlik yapana haddini bildirerek doğrusunu yaptı.

KIBRIS’TA SAHNEYE ÇIKACAK 

Ercan Havalimanı’ndan Girne’ye giderken yol boyunca açık hava ilanlarında en çok, casino müşterileri için Kıbrıs’ta konser verecek şarkıcılar çıkar karşınıza. Bu gidişimde yol boyunca 15’inci Uluslararası Bellepais İlkbahar Müzik Festivali’nde sahne alacak Halit Ergenç’in ilanları vardı. oyuncu, 8 Mayıs akşamı müzik festivalinde ne mi yapacak?
Ergenç, Igor Stravinsky’nin ‘Askerin Öyküsü’ adlı eserinde Kıbrıslılar’ın karşısına ilk kez ‘anlatıcı’ olarak çıkacak. Bilet fiyatları 179 TL’den satılan gösteride ayrıca ‘asker’ ve ‘şeytan’ karakterlerini canlandıracak.

‘NEOTECH KAMPÜS’TE  DERS VEREN ÜNLÜLER 

Ali Ağaoğlu, iddialı projesi Maslak 1453’ün işyerlerinden çoğunu eğitimci Levent Uysal’ın aldığını, Nişantaşı Üniversitesi’ni buraya taşıyacağını söylediği gün merak ettiğim kampüsü nihayet gördüm. Nişantaşı Üniversitesi Neotech Kampüsü’nü üniversitenin kurucusu Levent Uysal’la dolaştım. ‘Neotech Kampüs’te ‘yok’ yok!
264 derslik, tam donanımlı sağlık, bilgisayar laboratuvarları, tekstil-boya atölyeleri, mahkeme salonları, gastronomi mutfakları, dans-performans alanları, televizyon ve radyo stüdyoları gibi öğrencilerin eğitim aldıkları her alanda yararlanacağı birimler var.
Nişantaşı Üniversitesi Neotech Kampüsü’nün hocaları da medyatik. Burcu Kaya ile Ela Rumeysa Cebeci radyo TV programcılığı, Buket Aydın radyo TV sunuculuğu, Seda Öğretir TV program yapım yönetim, Mete Çubukçu haber toplama yazma, Cem Aktuna işaret dili ve Demir Kamil Görgün senaryo yazımı dersi veriyor öğrencilere.

GÜNÜN SÖZÜ
“Dünyayı bulduğundan daha iyi bir durumda bırakmak… İnsanın elinden gelecek en iyi şey budur.” (Paul Auster)