MİLLİYET – 27 OCAK 2016 ÇARŞAMBA  –  ALİCE

Ekran Resmi 2016-01-26 08.57.41
Cuma vizyona girecek “Her Şey Aşktan” filmini önceki gün Kanyon’daki özel gösteriminde izledim. “Her Şey Aşktan”ın yapımcılığını Avşar Film’le ortaklaşa üstlenen ve filmde konuk oyuncu olarak “Medyum Kato”yu canlandıran Özcan Deniz‘le gösteri öncesinde sohbet ettik. Bu şartlarda şarkıcılık ve dizi oyunculuğu yapmamaya karar verdiğini söyleyen Deniz, bunun sebeplerini ise şöyle açıkladı:

“Ben pahalı bir şarkıcıyım. ‘Kaliteli iş yapmak istiyorum’ diyenler senede kaç konser verebiliyor? 10 konseri geçmez. Yılda 10 konser için orkestrayı bile tutamazsın. Çektiğim filmlerin müziklerini kendim yapıyorum. O bana yetiyor. 
 
Pahalı bir dizi oyuncusuyum. Bu işten iyi para kazanıyorum, ama dizi süreleri 150 dakikalara çıkınca kaliteli senaryo bile çıkmıyor ortaya. O yüzden sete giderken mutlu hissetmiyorum kendimi. Dizi sektöründe deniz bitti. Kaliteli senaryo yazılamıyor artık. Ne çekersen çek, beş bölüm sonra bütün diziler aynılaşmaya başladı.
 
Bu şartlar altında sahne ve dizi oyunculuğu yapmayacağım. Yarın şartlar değişirse, duruma bakabilirim, ama şöyle de bir durum vardı ortada: 
Yaklaşık 15 yıldır insanlar beni şarkıcı, dizi ve sinema oyuncusu, film senaristi, yönetmeni, yapımcısı olarak görüyor. Her taşın altından çıkma durumu olunca da insanlar bir yere koyamıyorlar seni. O yüzden bazılarını eleyerek yoluma öyle devam etmem lazımdı. Artık bundan sonra tek işim sinema. Bundan sonra senarist, yönetmen, oyuncu veya yapımcı olarak bol bol film çekeceğim.”
Şükrü Özyıldız, Mithat Can Özer ve Hande DoğandemirUZUN BİR KLİP GİBİ ROMANTİK KOMEDİ
Öznur Serçeler
Öznur Serçeler

Başrollerini Hande Doğandemir, Şükrü Özyıldız ve Mithat Can Özer’in paylaştığı “Her Şey Aşktan” filmi, müzikleri güzel, kartpostallık romantik sahnesi bol, uzun metrajlı bir klip gibi…

Hakan Meriçliler, Öznur Serçeler, Bala Atabek, Dilşad Şimşek, Evrim Doğan, Sertaç Akkaya, Sinan Ceceli, Erman Arda’nın oyuncuları arasında yer aldığı filme Ayşe Hatun Önal, Mehmet Erdem, Edis ve Simge’nin şarkıları ve görüntüleriyle ciddi katkı sağladığını da belirteyim.
Sezen Aksu’nun oğlu Mithat Can Özer’in iyi bir müzisyen olduğunu biliyordum, ama bu filmi izleyene kadar iyi bir oyuncu olduğunu bilmiyordum.
Sinan Ceceli’yle yaptığı müziklerle filme damgasını vurmakla yetinmeyen Özer, “İlker” rolünde adeta döktürdü.
Andaç Haznedaroğlu’nun yönettiği filmin oyuncularından Öznur Serçeler’i de çok beğendim. Kendisini tanımam, etmem. Karakteri, iş disiplini nedir bilmem, ama “Her Şey Aşktan”da izlediğim Serçeler, bu fizik ve yetenekle, dizilerde başrol oynayacak kapasitede biri…
GÜNÜN SÖZÜ
Dostumsan yanımda, düşmanımsan karşımda ol. Ortada bir yerde isen, benden uzak ol. (Bukowski)